top of page

Evaluatie

In januari krijgen ouders op basis van toetsen en observaties een evaluatieverslag, dat individueel met de ouders wordt besproken. De kinderen denken via zelfevaluatie mee in deze oefening. In juni volgt een uitgebreider eindverslag.

Leefgroepavonden

Eén of twee keer per jaar bespreken de ouders van de kinderen van een leefgroep samen met de leerkracht de klaswerking en klasprojecten.

Weidefeesten

Het schooljaar start met een feestelijk ontbijt. Geregeld is er op vrijdagavond een 'Weide-café', waarop iedereen welkom is. Bij verjaardagen staat het de ouders vrij iets lekkers te komen koken op school of iets mee te geven. 

Kamp

In juni gaat de hele school op kamp, van peuters tot zesde leerjaar. Ouders zijn er welkom om hun kind tijdens de dag te helpen begeleiden of om de kookploeg te ondersteunen.

Eindfeest

Op de laatste schooldag eten we allemaal samen: kinderen, team, ouders en familie. Iedereen brengt iets mee om te eten.  De oudste kleuters worden ceremonieel 'overgedragen' van Kleine Weide naar Grote Weide. De zesdes stellen hun eindproject voor en worden in de bloemetjes gezet.

IMG_20220916_114936907.jpg
bottom of page