top of page

7.15 tot 8.45 -  Buitenschoolse opvang

8.45 - Individueel onthaal door begeleiders

9.00 - Klastijd. De dag start met een kring, waarin de kinderen spreken met elkaar over de dagplanning en hun projecten. Het is een essentieel onderdeel van onze werking. Dit kan gaan over ervaringen, actualiteit, boeken of onderzoekjes.

9.20 - Klastijd: instructie en contractwerk. Aangezien de leefgroep uit twee leerjaren bestaat, is de ene groep met een zelfstandige opdracht bezig terwijl de andere instructie krijgt. Kinderen leren zelf hun werktijd organiseren aan de hand van hun contractwerk en vooropgestelde taken door de leerkracht.

10.30 - Fruitjespauze. Iedere dag wordt vers fruit gegeten. Op woensdag wordt het aanboden door de school.

10.50 - Vervolg klastijd

12.30 - Middagmaal. Wekelijks wordt verse soep voorzien. Op dinsdag en donderdag maken ouders de soep. Daarna volgt de middagpauze. Vrij spelen in een rijke omgeving staat hier centraal.

13.30 - Klastijd. In de namiddag is er ruimte voor leerwandelingen, muzische domeingen, onderzoek, levend rekenen of projecten. Wekelijks zitten alle leefgroepen samen voor een meeting of forum, waar het samen oplosssen van conflicten, complimenten geven en naar elkaar luisteren centraal staat.

Van 16.20 tot 17.30 - Naschoolse opvang

Tot 17.30 - Betaalde opvang.

image_6487327-1.jpg
bottom of page