Kom eens langsCarnaval

Carnaval

Vanaf 9u komen alle Weidekinderen al verkleed aan op school ... Alle Clowns, Pipi Langkousen, Zorro's, Cowboys, heksen, prinsen, prinsessen en andere rare wezens zijn dan van harte welkom !!!.

De kinderen en de staffen zullen dan aan het schminken slaan en in kleine weide hebben ze ook al heel wat aan hun maskers geknutseld.

Voor grote weide begint het feest pas echt vanaf 13u! Dan organiseren we een heuse Miss en Mister De Weide-verkiezing. Enkele kinderen zetelen in de jury. De anderen komen zichzelf op het podium voorstellen in de personage waarin ze zijn verkleed. Later worden dan één jongen en meisje verkozen tot de beste verkleedact voor dit jaar. Wie zal winnen? Het belooft spannend te worden!!!

Om 14u vertrekken we dan, zoals jaarlijkse gewoonte, naar de winterfoor in Aalst, waar alle kinderen zich kunnen uitleven op de attracties en kunnen genieten van een oliebol of frietje als afsluiter.

Alvast een warme dankjewel aan alle mama's en papa's om ons naar Aalst en terug te brengen!

 
 
 

Laatst bijgewerkt op zondag 08 april 2012 23:51

 

Contact

Sint-Apolloniastraat 11

9420 Erpe-Mere

053/77.42.02

0472/31.39.43

Voor vrijblijvende info : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef ons een seintje en kom gerust even langs. 

{zhgooglemap:1}

 

Volg ons ook via

  • Facebook Page: 195012727203905
Ga naar boven